Practic, aplicatia poate contine toate datele despre clienti (sediu, date personale, ofertele care le-au fost prezentante) care pot fi vizualizate atat de manageri, cat si de toti agentii de vanzari ai companiei care o folosesc, si ofera un raport al intalnirii cu fiecare client. Noua solutie CRM poate fi folosita pe toate tipurile de dispozitive, de la calculator, laptop, tableta, smartphone pana la smartwatch, indiferent de sistemul de operare (iOS, Windows, Android).

Directorul general al Synergizer Business Solutions, Andrei Zincenco, se astepta ca noua aplicatie sa fie cumparata de cel putin 20 de companii in care sa fie folosita de 4-5 angajati si sa aduca venituri de 150.000-200.000 euro in acest an. Investitia in realizarea aplicatiei CRM a fost de 20.000 euro, iar pretul minim de inchiriere este de 10-15 euro pe luna, cu solutii minime. In functie de cerintele clientilor, pretul va creste semnificativ, a completat Zincenco.

Noua solutie CRM devine un produs principal pentru Synergizer, in condiile in care piata de CRM este la inceput in Romania. Aplicatia a fost lansata in cadrul evenimentului Marketing & Sales Forum, dedicat specialistilor din marketing, vanzari si suport.

Citeste si:

Aplicatia software CRM, existenta de 30 de ani pe piata vest-europeana, este prezenta in 30 de tari in Europa, Africa si America de Sud, cu peste 7.500 de clienti in intreaga lume si aproximativ 200.000 de utilizatori inregistrati.

Synergizer Business Solutions este o companie specializata in implementarea de solutii de business pentru companii din diverse industrii.

CAS CRM, companie membra a grupului CAS Software AG din Germania, ofera solutii CRM/xRM pentru companii mici si mijlocii din 1986.

Sursa foto: AGERPRES FOTO