Fost jurnalist, Mugurel Radulescu s-a alaturat echipei Coca-Cola HBC Romania in anul 2001, dupa ce anterior a fost, timp de doi ani, analist politic in cadrul Comisiei Europene. Radulescu a mai ocupat in perioada 1998-1999 functia de director de comunicare in cadrul Ana Group.

In locul sau a fost numita Irina Ionescu, aceasta numire marcand reintoarcerea sa in Coca-Cola. Irina Ionescu a ocupat in perioada 1996-2007 diverse pozitii in management-ul regional al Coca-Cola. Intre 2007 si 2014, a condus propria firma de consultanta in afaceri si management, oferind si asistenta in obtinerea de fonduri nerambursabile.

Irina Ionescu

Citeste si:

Coca-Cola Hellenic este al doilea imbuteliator ca marime al companiei Coca-Cola din punct de vedere al volumului, avand vanzari de peste 2 miliarde de unitati. Compania are operatiuni in 28 de tari, servind o populatie de peste 560 milioane de oameni.

In Romania, grupul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).

Sursa foto: MediafaxFoto