Investitii in stomatologie: 300.000 de euro pentru deschiderea unei clinici private din Bucuresti

O clinica stomatologica privata din Bucuresti, Clinica Dr. Melnic, a facut o investitie de 300.000 de euro pentru deschiderea unei locatii noi. Clinica va oferi servicii de lux in radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie, ortodontie si estetica dentara.

Noua clinica este situata in apropierea statiei de metrou Dristor 2, unde ocupa un spatiu de 300 de metri patrati. Cele trei etaje in care isi desfasoara activitatea cuprind trei sali de asteptare, patru sali de tratament, dintre care una este destinata tratamentelor chirurgicale si alta consultatiilor si tratamentelor de urgenta. De asemenea, clinica mai cuprinde un cabinet de sterilizare, o sala de radiografie si un laborator de tehnica dentara.

Clinica Dr. Melnic a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 515.000 lei, iar in 2014 se asteapta o crestere de cel putin 20%. Din totalul incasarilor de anul trecut, un procent de 15-20% a fost reprezentat de segmentul pacientilor straini. In T1 2014, clinica a avut o cifra de afaceri de 200.000 de lei, cu 10% mai mult fata de intervalul similar al anului trecut.

Oficialii clinicii isi bazeaza estimarea cifrei de afaceri pe segmentul pacientilor straini care vin sa se trateze in Romania pentru tratamente dentare, implanturi si tratamente de estetica dentara, care sunt mai ieftine decat in tara lor de provenienta. Potrivit acestora, piata stomatologica din Romania este aleasa in principal de pacientii din Europa si America.

Clinica Dr. Melnic a fost infiintata in 2012 si are in echipa 11 persoane: un specialist in chirurgie dento-alveolara, trei medici stomatologi, un specialist in parodontologie, unul in edodontie, unul in ortodontie, un tehnician dentar si trei asistente.

Citeste si:
Cîţu: Vreau ca emblema acestui Guvern să rămână construcţia de...
Premierul Cîţu: Vreau ca...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri