Clinica Columna, unul dintre cele mai mari centre de reproducere umana asistata din Romania, aduce in exclusivitate in tara un brand international in tratamente de hidratare impotriva imbatranirii. Investitia initiala, de 300.000 de euro, a implicat achizitionarea francizei REVIV si deschiderea unei noi clinici in Capitala.

Investitorii estimeaza o cifra de afaceri de 500.000 de euro pentru 2019, planul de dezvoltare urmarind extinderea in alte trei orase mari din Romania, dar si in capitale ale unor tari din sud - estul Europei. Clinica din Bucuresti se alatura astfel unui lant de peste 35 de centre in toata lumea, in orase precum New York, Las Vegas, Miami, Johannesburg, Toronto, Hong Kong, Londra si Sydney. REVIV este un furnizor de servicii wellness prin terapii I.V. si injectii stimulante si ofera servicii in peste 16 tari de pe 5 continente.

Clinica REVIV ofera tratamente de hidratare impotriva imbatranirii, pentru detoxifierea organismului, curata organele vitale, indeparteaza simptomele gripei si racelii, contribuie la procesul de slabire, reduce efectele stresului si ajuta la sanatatea pielii, parului si unghiilor. Durata unui tratament este de aproximativ 20 de minute, iar costurile pornesc de la 135 de lei si pot ajunge pana la 1.300 de lei.

Columna Medical Center a fost infiintat la jumatatea anului 2011, la initiativa unei echipe de medici cu experienta in domeniul reproducerii umane asistate si endocrinologie. Ideea de afacere a fost sustinuta de un investitor care a crezut in nevoia unui astfel de centru in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri