Clinica Columna investeste 300.000 de euro pentru achizitionarea francizei REVIV

Clinica Columna, unul dintre cele mai mari centre de reproducere umana asistata din Romania, aduce in exclusivitate in tara un brand international in tratamente de hidratare impotriva imbatranirii. Investitia initiala, de 300.000 de euro, a implicat achizitionarea francizei REVIV si deschiderea unei noi clinici in Capitala.

Investitorii estimeaza o cifra de afaceri de 500.000 de euro pentru 2019, planul de dezvoltare urmarind extinderea in alte trei orase mari din Romania, dar si in capitale ale unor tari din sud - estul Europei. Clinica din Bucuresti se alatura astfel unui lant de peste 35 de centre in toata lumea, in orase precum New York, Las Vegas, Miami, Johannesburg, Toronto, Hong Kong, Londra si Sydney. REVIV este un furnizor de servicii wellness prin terapii I.V. si injectii stimulante si ofera servicii in peste 16 tari de pe 5 continente.

Clinica REVIV ofera tratamente de hidratare impotriva imbatranirii, pentru detoxifierea organismului, curata organele vitale, indeparteaza simptomele gripei si racelii, contribuie la procesul de slabire, reduce efectele stresului si ajuta la sanatatea pielii, parului si unghiilor. Durata unui tratament este de aproximativ 20 de minute, iar costurile pornesc de la 135 de lei si pot ajunge pana la 1.300 de lei.

Columna Medical Center a fost infiintat la jumatatea anului 2011, la initiativa unei echipe de medici cu experienta in domeniul reproducerii umane asistate si endocrinologie. Ideea de afacere a fost sustinuta de un investitor care a crezut in nevoia unui astfel de centru in Romania.

Citeste si:
O clinică din Capitală se închide după confirmarea mai multor...
O clinică medicală din...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri