Vrei sa afli mai multe despre tranzactiile din Romania? Vrei sa cunosti povestile antreprenorilor care fac tranzactii? Participa la Conferinta M&A Outlook de joi, 12 iunie.

“Afacerea ACE” consta in activitatea de fabricare, ambalare, distribuire, promovare si vanzare a produselor pentru ingrijirea tesaturilor marca ACE, afacerea apartinand Detergenti Timisoara, companie din grupul P&G.

P&G a achizitionat fabrica de la Timisoara in anul 1995 si a investit pana in prezent peste 50 mil. dolari.

Citeste si:

Anual, productia P&G Timisoara insumeaza in jur de 30 milioane litri de detergent de spalat vase Fairy, peste 30 de milioane de litri de inalbitor ACE si peste 100.000 tone de detergenti (Bonux, Ariel si Tide).

Procter&Gamble comercializeaza pe piata romaneasca marci precum Ariel, Tide, Bonux, Ariel Professional, Ace, Lenor, Mr. Proper, Fairy, Pantene Pro-V, Head & Shoulders, Safeguard, Herbal Essences, Wash&Go, Blend-a-med, Camay, Always, Alldays, Discreet, Naturella, Pampers, Olay, Gillette, Braun, Duracell, Oral-B.

In Romania, grupul american de bunuri de larg consum P&G mai detine o fabrica de sampon la Urlati, in judetul Prahova, si divizia de marketing in Bucuresti. Compania a cumparat un teren de 25 de hectare la Urlati, unde se afla fabrica de sampon, si ar putea investi intr-un depozit si o alta fabrica.