Complexul Ramada are un nou club de sanatate. Ce preturi au abonamentele

Proprietarii complexului hotelier Ramada Plaza si Ramada Parc au investit patru milioane de euro intr-un club de sanatate, care va deservi atat clientii celor doua hoteluri, cat si persoanele care locuiesc in nordul Bucurestiului sau clientii corporate care lucreaza in aceasta zona.

Clubul Vitality Wellness Club are o suprafata de peste 3.000 mp si ofera servicii precum piscina interioara semi-olimpica, zona de fitness, aerobic si spining de peste 700 mp, baie de aburi, sauna uscata, frigidarium, piscina in aer liber si jacuzzi all seasons, vestiare separate, produse de ingrijire corporala.

Managerul clubului estimeaza ca pana la finalul anului se vor incheia in jur de 800 de abonamente. Abonamentele variaza de la 110 euro /luna day time pana la 1.090 euro/an full time.

In Romania, brandul Ramada este reprezentat de compania Trend Hospitality, care actioneaza ca partener strategic în Romania, Bulgaria si Moldova si detine exclusivitate de francizare a urmatoarelor branduri din portofoliul Wyndham Hotel Group: Ramada Worldwide, Super 8 Motel si Days Inn.

Citeste si:
Cum arata cel mai nou hotel, Ramada Plaza Craiova
Cum arata Ramada Plaza...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
JYSK România deschide un nou magazin și ajunge la o rețea de 88 de locații
Setari Cookie-uri