Compania va organiza o conferinta de presa, eveniment la care vor participa presedintele Camerei de Comert Romano-Ucrainene Nasty Vladoiu, directorul de dezvoltare regionala a Metinvest - David Summerfield, dar si directorul general al Metinvest Carpathia - Veselin Socolov.

“Europa este o regiune de desfacere cheie pentru Metinvest. Partea ei in structura vanzarilor de materiale de oteluri laminate este de 24%. Piata romaneasca consuma aproximativ 2,5 milioane de tone de otel anual si este cea mai mare din Europa de sud-est. Dezvoltarea unei retele de comercializare eficiente, capabila sa deserveasca eficient cumparatorul roman, reprezinta unul dintre scopurile principale ale companiei Metinvest, care va fi atins datorita crearii Metinvest Carpathia”, au aratat reprezentantii companiei intr-un comunicat dat publicitatii.

Metinvest este un grup de companii metalurgice internationale, integrate vertical, care administreaza fiecare element din lantul de productie, incepand cu extractia minereului de fier si a carbunelui si pana la producerea semifabricatelor si a productiei metalice finite. Structura Grupului este formata din intreprinderi metalurgice din Ucraina, Europa si SUA, precum si din retele de desfacere pe patru cele mai mari piete din lume.