Subway bate palma cu Petrom si deschide primul restaurant drive-thru

Lantul de restaurante Subway, cu peste 42.000 de locatii la nivel mondial, deschide primul restaurant drive-thru din Romania, la Sibiu, in parterneriat cu Petrom.

Restaurantul drive-thru este deschis in incinta statiei Petrom Vestem, de la intrarea in orasul Sibiu. Acesta este al doilea restaurant din Sibiu. ”Din dorinta de a simplifica drumurile clientilor nostri si a economisi timpul petrecut in trafic, ne-am gandit sa le oferim o gustare, la pachet cu alimentarea cu combustibil a autovehiculului. Personalul restaurantului este pregatit sa onoreze un numar mare de comenzi intr-un timp record, pentru a veni in sprijinul celor care isi petrec o mare parte din zi in trafic”, a declarat Andrei Trifan, development agent Subway Romania.

Subway Sibiu

Restaurantul are o suprafata de 160 mp si o capacitate de servire de peste 64 persoane zilnic.

Aceasta este cea de-a 20-a locatie Subway din Romania. Compania a intrat pe piata locala in urma cu doi ani si detine restaurante in Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Ploiesti, Pitersti, Suceava si Sibiu. Subway vrea sa isi dubleze numarul de unitati din Romania, pana la 40 la finalul lui 2015.

Citeste si:
Care sunt sandwich-urile Subway preferate de romani
Care sunt sandwich-urile...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri