25 Iulie 2014

Compania de training Acceder, parteneriat romano-american, prin care vrea afaceri de 250.000 de euro



Acceder, companie de dezvoltare a afacerilor, specializata in simulari complexe de afaceri pentru top & middle management si antreprenori, anunta parteneriatul in regim de exclusivitate cu Executive Perspectives, compania cu experienta in piata simularilor de afaceri din SUA.

Executive Perspectives are o istorie de peste 30 de ani de simulari de afaceri in industrii ca FMCG, servicii financiare, asigurari, transport, productie, energie, logistica, IT&C si retail.

"In doi ani de zile, dintr-o cifra de afaceri pe care o estimam la 500.000 euro, jumatate ne propunem sa o realizam din simularile de afaceri impreuna cu Executive Perspectives", declara Eduard Radu (foto), fondator Acceder.

Programele bazate pe simulari de afaceri foloseste practice de invatare pentru alocarea eficienta de resurse, realizarea de analize si luarea de decizii sub presiune de timp si implicarea echipelor pentru a atinge indicatori de performanta de business si management.

Acceder este o companie cu actionariat roman, specializata in dezvoltarea capabilitatilor la nivel de top, midlle management si antreprenori, prin simulari de afaceri si sesiuni de training si coaching.



Citeste si