Cu o experienta de peste 8 ani in industria farmaceutica, Luana Crivat s-a alaturat GSK Romania in 2006, ca reprezentant medical. Doi ani mai tarziu, ea a intrat in echipa de Resurse Umane, ca HR Executive, pozitie in care a avut printre prioritati coaching-ul de dezvoltare a managerilor de oameni. Din iunie 2010, Luana Crivat si-a continuat cariera ca regional sales manager, pozitie din care s-a concentrat pe dezvoltarea propriei echipe de vanzari, accelerand astfel propriile capabilitati de dezvoltare a oamenilor.

Conform planului sau de cariera, Luana Crivat s-a realaturat, un an mai tarziu, echipei de HR, in rolul de HR manager al diviziei Pharma, prin care contribuie la strategia de dezvoltare a angajatilor GSK Romania.

In noul sau rol, Luana Crivat are printre obiectivele-cheie managementul talentelor si construirea de capabilitati strategice in organizatie, continuand sa sustina inalta performanta in companie. Luana face parte din echipa de management a GSK Romania, precum si din echipa europeana de leadership a GSK Pharma.

Citeste si:

Anterior venirii in GSK, Luana Crivat a avut diverse roluri la nivel international, in marketing si logistica, in companii de aparatura medicala. Noul director de HR a absolvit facultatea de Drept in Cluj-Napoca si a urmat cursul Chartered Institute of Personnel and Development (Londra).

Luana Crivat o inlocuieste pe Iulia Dobritoiu, care a fost numita in functia de HR Business Leader Middle East and Africa Supply Chain (reteaua de productie a GSK), fiind membru al echipei de leadership pentru supply chain in Orientul Mijlociu si al echipei de HR din Europa si EMAP (pietele emergente si Asia Pacific).