Ernst&Young (EY) Romania l-a promovat pe Adrian Rus in pozitia de partener si lider in departamentul Preturi de Transfer al companiei de audit si consultanta financiara. Adrian Rus are o experienta de peste 12 ani in asistenta fiscala si consultanta acordata companiilor multinationale pe diverse probleme de fiscalitate internationala si preturi de transfer.

"Pe masura ce preturile de transfer devin o prioritate fiscala pentru autoritatile din Romania, definirea, gestionarea, documentarea, revizuirea si sustinerea celor mai adecvate politici si proceduri legate de preturile de transfer devin foarte importante alaturi de alinierea acestora la strategiile de business ale companiilor", a declarat Adrian Rus.

Potrivit lui Bogdan Ion, country managing partner la EY Romania si Moldova, echipa locala a companiei este integrata in una dintre cele mai mari retele globale specializate in practici fiscale, cu 28.000 de profesionisti in peste 120 de tari.

La nivel global, Ernst&Young a anuntat la inceputul lunii iulie ca 675 dintre angajatii sai vor deveni parteneri in cadrul firmelor din cadrul organizatiei, ceea ce presupune o crestere de 33% fata de 2013 si cel mai mare numar de promovari la nivel de parteneri care a avut loc in intreaga istorie a companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri