Importatorul Temad Co din Brasov, detinut de omul de afaceri Florin Madar, estimeaza o crestere de 10% a cifrei de afaceri din acest an.

Importatorul si distribuitorul de produse auxiliare pentru constructii si industrie Temad Co din Brasov, detinut de omul de afaceri Florin Madar, estimeaza o crestere de 10% a cifrei de afaceri din acest an, de la 25 milioane euro in 2013, potrivit Mediafax.

La nivelul primelor noua luni din 2014, afacerile Temad Co au inregistrat o crestere de 13%, pana la 20,7 milioane de euro, avansul fiind sustinut de proiectele de renovari si de constructiile noi. Temad Co a distribuit 19 milioane de articole si 6,3 milioane de metri patrati de plasa din fibra de sticla, directionate in principal catre segmentul renovarilor si constructiilor noi.

"Investitia in productie ne-a sprijinit dezvoltarea in conditiile unei piete nesigure, care isi continua declinul si in 2014. Am mizat pe segmentul termoizolatiilor, un sector foarte important care se va dezvolta si in urmatoarea perioada, si ne-am concentrat eforturile pe productia si vanzarile de plasa de fibra de sticla si accesorii necesare sistemelor termoizolante", a declarat, intr-un comunicat, Florin Madar, directorul general al grupului Temad. Fabrica de plasa de fibra de sticla a fost construita anul trecut, la Brasov, printr-o investitie de peste 1 milion de euro, si are o capacitate de productie anuala de aproximativ 9 milioane de metri patrati.

"Avand in vedere evolutia afacerilor Temad in primele noua luni si luand in considerare faptul ca industria constructiilor este puternic influentata de conditiile meteorologice, estimam o crestere moderata in trimestrul patru si o cifra de afaceri totala in crestere cu 10% pentru anul 2014", a mai spus Madar. Temad Co are 14 filiale cu depozite locale si detine un portofoliu de peste 3.000 de articole, cuprinzand in total 27 de marci internationale si proprii. Grupul Temad din Brasov, afacere de familie detinuta de catre Florin Madar si Anca Madar, include firmele Temad Co, Temad Energie (centrala fotovoltaica) si Temad Productie (fabrica de plasa de fibra de sticla), avand 270 de angajati.

Antreprenor roman din...
Citeste si: Antreprenor roman din constructii: Ne batem chiar si pentru un ban!


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Antreprenorul care in anii '90 vindea constructii dintr-un garaj