ADM Farm vrea sa isi optimizeze activitatea prin concordat preventiv

ADM Farm, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de distributie de farmaceutice si parafarmaceutice din Romania, a decis sa redreseze activitatea apeland la procedura concordatului preventiv, in vederea optimizarii management-ului cash flow-ului si gestionarii riscurilor de lichiditate.

ADM Farm a solicitat instantei in data de 21 octombrie 2014 admiterea deschiderii procedurii concordatului, o metoda de redresare semi-judiciara prin care societatea intentioneaza sa realizeze un acord transparent si echitabil cu toti creditorii societatii – furnizori si institutii de credit, in vederea compensarii acestora in conditii cat mai bune, in termen de doi ani de la data deschiderii procedurii.

“Piata in care operam este intr-o continua schimbare, iar una din problemele cu care se poate confrunta chiar si o firma profitabila este cea a deficitului de cash flow. Am ales sa revitalizam activitatea firmei apeland la o procedura flexibila si eficienta pentru toate partile implicate”, a declarat Adrian Samson, director general ADM Farm.

ADM Farm urmeaza sa fie asistata in aceasta procedura de ZRP Insolvency SPRL.

ADM FARM a fost infiintata in anul 1998. Sediul central se afla in Bucuresti, compania asigurand acoperire nationala prin filialele din Bucuresti, Brasov, Cluj, Craiova, Galati, Suceava, Timisoara. In prezent, ADM FARM are o echipa de peste 450 de profesionisti si colaboreaza cu peste 120 de producatori si peste 3.500 de clienti.

Citeste si:
ADM Farm l-a numit pe Adrian Samson in functia de director general
ADM Farm l-a numit pe Adrian...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri