28 Octombrie 2014

ADM Farm vrea sa isi optimizeze activitatea prin concordat preventiv



ADM Farm, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de distributie de farmaceutice si parafarmaceutice din Romania, a decis sa redreseze activitatea apeland la procedura concordatului preventiv, in vederea optimizarii management-ului cash flow-ului si gestionarii riscurilor de lichiditate.

ADM Farm a solicitat instantei in data de 21 octombrie 2014 admiterea deschiderii procedurii concordatului, o metoda de redresare semi-judiciara prin care societatea intentioneaza sa realizeze un acord transparent si echitabil cu toti creditorii societatii – furnizori si institutii de credit, in vederea compensarii acestora in conditii cat mai bune, in termen de doi ani de la data deschiderii procedurii.

“Piata in care operam este intr-o continua schimbare, iar una din problemele cu care se poate confrunta chiar si o firma profitabila este cea a deficitului de cash flow. Am ales sa revitalizam activitatea firmei apeland la o procedura flexibila si eficienta pentru toate partile implicate”, a declarat Adrian Samson, director general ADM Farm.

ADM Farm urmeaza sa fie asistata in aceasta procedura de ZRP Insolvency SPRL.

ADM FARM a fost infiintata in anul 1998. Sediul central se afla in Bucuresti, compania asigurand acoperire nationala prin filialele din Bucuresti, Brasov, Cluj, Craiova, Galati, Suceava, Timisoara. In prezent, ADM FARM are o echipa de peste 450 de profesionisti si colaboreaza cu peste 120 de producatori si peste 3.500 de clienti.



Citeste si