Grupul de firme Polisano l-a numit pe Celestin Constantin in functia de director general al Spitalului European Polisano din Sibiu. Numirea a fost facuta de avocatul Remus Borza, presedinte al consiliului de administratie al Polisano.

Celestin Constantin a absolvit ASE Bucuresti, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori in 1996, este auditor, expert contabil, absolvent al unui masterat in Management si al unui MBA in domeniul financiar-contabil, iar din 2013 este doctor in economie.

In perioada 1997-1998 a lucrat la Directia de Sanatate Publica a municipiului Bucuresti, in perioada 1999 - martie 2003 a fost seful Serviciului Buget-Financiar la Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti, iar in perioada 2003-2011 a fost director financiar contabil, director administrativ si sef Serviciu Achizitii la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca - Bucuresti. In perioada 2011-2013 a fost manager general al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon din Bucuresti.

Spitalul European Polisano din Sibiu a fost deschis in 2013, cu o investitie de 25 de milioane de euro. Spitalul acopera 35 de specialitati, printre care chirurgia cardiovasculara, neurochirurgia, O.R.L., ortopedia, medicina interna, chirurgia plastica, radiologia etc. In cadrul noului spital functioneaza 8 sali de operatii, singura maternitate privata din Romania acreditata de Ministerul Sanatatii si cel mai modern centru de radioterapie din sud-estul Europei, in care au fost investiti 4 milioane de euro.

Grupul de firme Polisano, in care lucreaza 2.000 de angajati, a avut in anul 2013 o cifra de afaceri de peste 400 de milioane euro.

Citeste si:
Arval are un nou director comercial. Vine de la UniCredit
Arval are un nou director...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Remus Borza schimba conducerea la 3 firme din grupul Polisano