Remus Borza schimba conducerea la 3 firme din grupul Polisano

Remus Borza, presedintele grupului de firme Polisano, a numit cinci noi directori la conducerea producatorului de medicamente Polipharma Industries, a firmei Sibpharmamed care opereaza Lantul de Farmacii Reteta si la Clinica Polisano care opereaza Spitalul European Polisano.

Cirpian Ciobanu a fost numit director de dezvoltare al Clinicii Polisano, firma care opereaza mai multe laboratoare, clinici si spitale din Bucuresti, Sibiu si Miercurea Ciuc. De profesie economist, Ciprian Ciobanu a detinut aceeasi functie, timp de 13 ani, in cadrul MedLife, cea mai mare retea privata de clinici si spitale din Romania.

Prin noua schimbare de management, resedintele grupului Polisano, Remus Borza, vrea sa dezvolte divizia medicala prin deschiderea in cursul anului 2015 a inca 3 centre de radioterapie, a unei noi clinici la Bucuresti si extinderea Clinicii Polisano Plaza.

In noiembrie 2014, la conducerea firmei a fost adus Celestin Constantin, din functia de manager general al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon din Bucuresti. Anterior, Constantin a fost director economic la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Spitalul European Polisano este ultima investitie a grupului, in valoare de peste 30 de milioane de Euro, care acopera 35 de specialitati, 8 sali de operatii, cel mai modern Centru de Radioterapie si Radiologie din sud-estul Europei, cea mai mare maternitate privata.

Citeste si:
Borza, concediat dupa ce a cerut "optimizarea" numarului bugetarilor
Remus Borza nu a rezistat...

Totodata, Sorin Baciu a fost numit director general la fabrica de medicate Polipharma Industries din grupul Polisano. Baciu este medic de profesie, are un MBA in management si o experienta de peste de 15 ani in conducerea unor multinationale ca Pfizer, Schering Plough, MSD, Amgen Romania si Amgen Europa Centrala. Pana la 30 martie 2015, Sorin Baciu are ca obiectiv punerea in functiunea a liniilor de productie Oncologice, Injectabile si Solide si identificarea a noi piete de export.

Fabrica de medicamente a grupului Polisano are din acest an un nou director de productie, Cornelia Tufaru. Ea vine cu experienta in conducerea productiei si fabricilor la Biofarm, Zentiva, Fabryo Corporation si la Polipharma Industries. Tufaru are licentiere dubla la Universitatea Politehnica si la Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti si are un MBA in Management, Bussines si Administrare.

La conducerea Sibpharmamed, ce opereaza o retea de 67 de farmacii sub brand-ul “Reteta”, a fost adusa Mirela Elena Jumanca. Ea are o experienta de 12 ani in distributia de medicamente, perioada in care a fost si director vanzari la Tamisa Trading (Montero) si director regional la SIEPCOFAR (“Farmaciile Dona”). Mirela Jumanca are ca obiectiv imediat rebranding-ul lantului de farmacii si achizitia de noi puncte farmaceutice. Din februarie 2015, “Farmaciile Reteta” se vor schimba in “Farmaciile Polisano”.

Pana in 2017, grupul Polisano intentioneaza sa cumpere inca 100 de farmacii, astfel incat cele doua lanturi de farmacii din cadrul grupului, operate de Polisano Pharma si Sibpharmamed, sa depaseasca 200 de unitati.

Citeste si:
Orban: Ministrul Sanatatii opereaza la privat, sambata si duminica
Ministrul Sanatatii si un...

Cu o cifra de afaceri de aproape 400 de milioane de euro si 2.000 de salariati in 2014, grupul de firme Polisano este cel mai mare jucator integrat in industria pharma si medicala din Romania, cu activitati in productia si distributia de medicamente, servicii medicale integrate prestate prin intermediul retelei proprii de clinici si spitale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri