Grupul de firme Polisano are un nou director: avocatul Remus Borza

Avocatul Remus Borza va fi numit presedinte al grupului de firme Polisano, cu activitati in industria medicala si distributie farma, precum si in turism si constructii, la doua luni dupa ce proprietarul companiei s-a sinucis.

"Am agreat intelegerea joi", a declarat Borza. Proprietarul grupului Polisano, Ilie Vonica, s-a sinucis in luna iunie, la doua saptamani dupa ce sotia sa a fost arestata fiind suspecta intr-un caz de emitere de retete false.

Grupul Polisano, infiintat in 1993, mai cuprinde centre medicale generaliste, centre de fertilizare in vitro, un spital privat in Sibiu, reteaua de farmacii Reteta, producatorul de medicamente Polipharma Sibiu, un dealer Toyota, un service auto Citröen, o agentie de tu¬rism proprie, proiecte de sport si agrement, constructii imobiliare si real estate, informeaza Mediafax.

In 2011, Vonica a vandut reteaua de clinici de dializa grupului Diaverum, controlat de fondul de investitii Bridgepoint, tranzactie esti¬ma¬ta la aproximativ 25 de milioane de euro. Distribuitorul farmaceutic Polisano se afla pe locul trei pe piata distributiei de medicamente.

Cu aproximativ 2.000 de angajati, grupul a inregistrat in 2012 venituri totale de peste 300 milioane euro.
Borza este proprietarul firmei Euro Insol, desemnata sa administreze judiciar producatorul de electricitate Hidroelectrica, aflat in insolventa pentru a doua oara. Hidroelectrica a intrat pentru prima oara in insolventa la jumatate anului 2012.

Citeste si:
Borza, concediat dupa ce a cerut "optimizarea" numarului bugetarilor
Remus Borza nu a rezistat...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri