Mega Image a deschis saptamana aceasta un concept corner specializat de vinuri in cadrul locatiei din Bucuresti Mall.

In Wine Gallery pasionatii de vinuri pot gasi circa 900 de sortimente si peste 50 de bauturi spirtoase si produse gourmet asociate consumului de vin. In oferta se regasesc vinuri din Romania, Franta, Italia, regiunea balcanica, dar si din Maroc, Brazilia, Liban si Noua Zeelanda. In magazine se regasesc peste 200 de vinuri romanesti, din zone cu traditie din tara sau zone mai putin cunoscute. Noul concept are o suprafata de 220 mp.

Mai mult, retailerul a lansat si o platforma online asociata magazinului, care va oferi informatiile necesare alegerii unui produs si posibilitatea consumatorilor de a interactiona.

Citeste si:
Afaceri in crestere pentru producatorul roman de vinuri Villa Vinea
Afaceri in crestere pentru...

In prezent, reteaua Mega Image numara 401 magazine. Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (194), Shop&Go (205), AB COOL FOOD (1), Mega Drive (1). In 2013, Mega Image a raportat un profit net de 55,1 milioane lei (12,5 milioane euro), in crestere cu 18%, la afaceri de 2,34 miliarde lei (530 milioane euro), cu 33% mai mari, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor Publice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
TOP Care sunt cele mai mari retele de retail din Romania