Daniela Dumitrascu are o experienta de sapte ani in industria dulciurilor, in care a lucrat pentru branduri precum Poiana, Belvita si Barni, detinute de grupul Mondelez. Ultimul post pe care l-a ocupat a fost cel de director de marketing al Delaco. Ea isi propune sa contribuie, intr-o prima faza, la dezvoltarea brandului a carei divizie de marketing tocmai a preluat-o. "In urmatoarea perioada ne vom concentra pe cresterea brandului atat pe piata locala, cat si la nivel international", a declarat Daniela Dumitrascu.

Heidi Chocolat este unul dintre liderii segmentului de ciocolata premium in Romania. Compania a inregistrat o cifra de afaceri de 76,2 milioane de lei in 2013, jumatate din aceasta suma fiind reprezentata de exporturi. Prezenta in 50 de tari la nivel global, Heidi este cunoscuta pe piete precum cele din Germania, Austria, Marea Britanie, Elvetia, Rusia si China.

Compania a fost fondata in anul 1994 de catre familia elvetiana Laederach, proprietarul companiei Confiseur Laederach AG, un faimos producator de produse de cofetarie si ciocolata premium. In aprilie 2013, Heidi a devenit parte a KEX Confectionery SA.