Odata cu deschiderea magazinului ECCO din Mall Coresi Brasov se va inaugura si standul mobil ECCO Leather Wagon, care va ramane instalat in complexul comercial timp de trei zile, 27, 28, 29 martie 2015, pentru a arata clientilor sai cum prind viata accesoriile ECCO. Designerul roman care a acceptat provocarea ECCO de a crea accesorii din piele naturala produsa in tabacariile ECCO este Gabriel Geller.

ECCO si Gabriel Geller ii invita pe brasoveni la ECCO Leather Wagon din Mall Coresi Brasov pentru a-si confectiona singuri articole din piele precum etichete de bagaje, brelocuri, portofele, curele, bratari si huse de telefon.

Standul ECCO Leather Wagon este dotat cu unelte si instrumente de gravare, iar designerul Gabriel Geller si echipa ECCO sunt la dispozitia celor interesati sa-si personalizeze accesoriile si sa se implice direct in procesul de creare a lor, cu ajutorul pielii naturale produsa in tabacariile ECCO.

Deschiderea noului magazin ECCO va fi sarbatorita intr-un mediu scandinav special amenajat pentru a fi in ton cu directia colectiei ECCO pentru primavara-vara 2015, reintoarcerea la natura. Culorile noii colectii sunt naturale, de la verde menta si roz trandafiriu la nuante pastel, dar si indraznete, precum fucsia sau retro blue, iar modelele de incaltaminte, genti si accesorii sunt moderne, minimaliste si confortabile, inspirate din peisajele pure si neatinse ale tarilor nordice.