Retailerul austriac de incaltaminte Humanic a deschis unul din cele doua magazine planificate a fi inaugurate pana la finalul anului. Noul magazin Humanic se afla in centrul comercial MegaMall din Bucuresti si are o suprafata de 400 de metri patrati.

Noul magazin Humanic deschis in Mega Mall are o suprafata de peste 400 metri patrati si marcheaza al 11-lea magazin pe harta celor deschise de grupul Leder und Schuh in Romania, dedicat exclusiv iubitorilor de incaltaminte si accesorii. Magazinul are un design industrial, cu elemente clasic-elegant si young fashion.

Noul magazin Humanic comercializeaza branduri exclusive precum Cate Gray, Lazzarini, Rowland Brothers, Pat Calvin, Urban X, Frank Walker si marci internationale de notorietate precum GUESS, Vagabond, Tommy Hilfiger, Hogl, Tamaris, Pepe Jeans, Converse, Nike, Puma, Adidas, Lacoste, New Balance, Ecco, Clarks, Geox, Bugatti si Superfit.

In centrul atentiei este si colectia Humanic pentru sezonul de toamna-iarna ’18, care reuneste tendintele de actualitate de la sneakers ugly dar cool, cu talpi groase si foarte vizibile, la Biker Boots cu profile masive, talpi groase si accesorii metalice, trecand apoi la botinele cu tocuri stilate, cu varfuri ascutite si la senzationala nuanta a toamnei, barolo, acel rosu rubiniu stins care domina cald calapoadele feminine de pantofi, cizme si genti.

Cu ocazia inaugurarii noului magazin din Mega Mall, Humanic organizeaza o tombola unica, cu un castig uluitor: permis pe 1 an intreg la pantofi, gratuit in Humanic Mega Mall.

Planurile Humanic pentru Romania

Intr-un interviu acordat recent wall-street.ro reprezentantii Humanic declarau ca planuiesc sa inaugureze doua noi magazine pana la finalul anului si alte 4 in 2019. Cel de-al doilea magazin Humanic ce va fi deschis in 2018 se va afla in Timisoara Shopping Center.

Investitia intr-un nou magazin Humanic difera in functie de conceptul magazinului si suprafata si poate varia de la 300.000 de euro pana la 500.000 de euro.

In plus, pe langa cele doua magazine noi din Romania, retailerul va investi o suma asemanatoare in remodernizarea magazinului Humanic din Sibiu. Pentru anul viitor, sunt bugetate investitii atat in deschiderea a patru noi magazine Humanic, cat si in remodelarea unor locatii existente. Humanic detine pe plan local noua magazin, din care cinci sunt situate in Bucuresti.

Humanic este un brand austriac de incaltaminte a carui istorie incepe in 1872. Humanic apartine grupului Leder&Schuh, unul dintre cei mai mari retailerii europeni de incaltaminte, care opereaza in peste 200 de locatii si a generat venituri de 375 milioane de euro in 2017. Pe langa Humanic, grupul detine brandul Shoe4you, prezent doar in Austria, in timp ce magazinele Humanic sunt deschise in Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Germania, Ungaria, Romania, Slovacia si Slovenia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri