Angajatii 3TS Capital Partners din piete mai mature in privinta tranzactiilor, precum cea din Polonia, nu inteleg de ce dureaza 12 luni incheierea unei tranzactii in Romania, a declarat Mihai Sfintescu, Mihai Sfintescu, partener 3TS Capital Partners, in cadrul celei de-a saptea editii a M&A Outlook, conferinta organizata de wall-street.ro impreuna cu EY, Pathfinder si PeliFilip.

Catalyst Romania, fondul de investitii al 3TS dedicate sectorului de tehnologie, are investitii pe piata locala in Green Horse Games (jocuri), Simartis Telecom (produse si servicii GSM), Elefant.ro (comert online), Avocatnet.ro (publishing online).

„Din punct de vedere al discutiilor, cred ca acoperim destul de bine acest domeniu. Insa colegii mei din Polonia se intreaba de ce dureaza 12 luni un proces de M&A la noi”, a afirmat Sfintescu.

El i-a sfatuit pe antreprenori sa creeze o structura organizationala transparenta, astfel incat un posibil investitor sa inteleaga cum functioneaza compania, cine si cum ia decizii.

„Trebuie sa se stabileasca niste limite de competenta. Nu ca la o multinationala, dar sa fie o structura de luare a deciziilor”, a adaugat reprezentantul 3TS Capital Partners.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri