Angajatii 3TS Capital Partners din piete mai mature in privinta tranzactiilor, precum cea din Polonia, nu inteleg de ce dureaza 12 luni incheierea unei tranzactii in Romania, a declarat Mihai Sfintescu, Mihai Sfintescu, partener 3TS Capital Partners, in cadrul celei de-a saptea editii a M&A Outlook, conferinta organizata de wall-street.ro impreuna cu EY, Pathfinder si PeliFilip.

Catalyst Romania, fondul de investitii al 3TS dedicate sectorului de tehnologie, are investitii pe piata locala in Green Horse Games (jocuri), Simartis Telecom (produse si servicii GSM), Elefant.ro (comert online), Avocatnet.ro (publishing online).

„Din punct de vedere al discutiilor, cred ca acoperim destul de bine acest domeniu. Insa colegii mei din Polonia se intreaba de ce dureaza 12 luni un proces de M&A la noi”, a afirmat Sfintescu.

El i-a sfatuit pe antreprenori sa creeze o structura organizationala transparenta, astfel incat un posibil investitor sa inteleaga cum functioneaza compania, cine si cum ia decizii.

„Trebuie sa se stabileasca niste limite de competenta. Nu ca la o multinationala, dar sa fie o structura de luare a deciziilor”, a adaugat reprezentantul 3TS Capital Partners.

Citeste si:
Erdogan se clatina. Proteste masive in Cehia. Dragnea la inchisoare
Erdogan se clatina. Proteste...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Primul val de concedieri in bankingul romanesc din ultimii 4 ani