Softrans, compania din Craiova care opereaza momentan o garnitura “Hyperion” pe ruta Craiova-Bucuresti-Brasov, va porni de pe 31 iulie spre Constanta, ruta spre Brasov urmand sa fie timp de trei saptamani suspendata, interval in care va pregati punerea in circulatie a unei noi garnituri spre munte.

“Incepand de vineri 31.07.2015 trenul Hyperion va fi mutat pe ruta Craiova - Bucuresti - Constanta. Ruta Craiova - Bucuresti - Brasov va fi reluata cand intra in circulatie trenul Hyperion 2, in jur de 20 -25 august”, a anuntat compania Softrans.

Biletele pentru ruta Craiova – Constanta ar urma sa se ridice la 70 de lei. Trenurile vor pleca la ora 6:45 dimineata din Craiova, la 10:00 din Bucuresti, iar in Constanta ar urma sa ajunga la 12:30.

La retur, trenul dinspre Constanta pleaca la ora 16:15 si ajunge in Bucuresti la 18:30, pentru ca in Craiova sa ajunga in jurul orelor 22.

Tarifele pentru circulatia cu Softrans precum si orarul de plecari sunt disponibile pe site-ul companiei.

Programul Metrorex in...
Citeste si: Programul Metrorex in perioada sarbatorilor de iarna

Principalul concurent al Softrans este operatorul national de transport CFR Calatori, precum si operatorii privati RegioTrans sau Transferoviar.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Trenul pana la Aeroportul Otopeni nu va fi gata pana la Euro 2020