Andreea Bovnoczki ocupa anterior numirii pozitia de finance business partner Schneider Electric Romania.

Astfel, aceasta va coordona activitatile financiare ale grupului Schneider Electric in cadrul unui cluster recent infiintat, care reuneste tarile din Europa de Sud-Est. In noul sau rol, Bovnoczki va raporta direct lui Philippe Sauer, presedinte Schneider Electric pentru regiunea Europei de Sud-Est, si va continua sa isi desfasoare activitatea in biroul din Bucuresti, de unde a contribuit la succesul echipei locale in ultimii sapte ani.

„Am acceptat provocarea unei functii regionale cu convingerea ca noul rol ma va ajuta sa-mi dezvolt si mai mult expertiza si competentele necesare pentru a sustine cresterea business-ului si atingerea tuturor obiectivelor financiare ale Schneider Electric intr-un cluster foarte important pentru grup”, a declarat Andreea Bovnoczki.

Citeste si:

Ea lucreaza pentru Schneider Electric inca din anul 2005, cand s-a alaturat echipei din Franta ca senior internal auditor, fiind numita doi ani mai tarziu finance business partner in cadrulcompaniei. Anterior, a fost senior auditor la PricewaterhouseCoopers Romania (2000-2005). Absolventa a Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti (2000), Bovnoczki detine statutul de membru al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) UK (obtinut in 2004), al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (2004) si al Certified Internal Auditor (2007).

Carmen Stanciu, noul finance business partner al Schneider Electric Romania, s-a alaturat organizatiei in anul 2008, avand o experienta anterioara de 7 ani in domeniile financiar si antreprenorial din Romania. In aceasta perioada, a detinut diferite functii in cadrul companiei, precum senior accountant, chief accountant si director financiar.

Din noua pozitie, Carmen ii va raporta direct presedintelui Schneider Electric Romania, Florentina Totth, si va face parte din echipa de management a subsidiarei. Noile sale responsabilitatile includ acordarea de suport financiar diviziilor operationale din Romania si Republica Moldova, gestionarea procesului managerial de decizie, conducerea exercitiilor de prognoza si planificare a afacerii, coordonarea tuturor raportarilor interne si externe si a proceselor de masurare a performantei, gestionarea expunerii la risc.