Schneider Electric Romania, companie cu activitate in managementul energiei si automatizari, o numeste pe Cristina Mancas, profesionist cu peste 15 ani de experienta in domeniul resurselor umane, in functia de HR business partner.

Miriana Matei, care ocupa aceasta pozitie in Romania si Republica Moldova, va prelua o functie globala in cadrul grupului Schneider Electric, respectiv cea de Internal communications business partnership manager.

Din noua sa pozitie, Miriana va coordona o echipa de Junior Internal Communications Business Partners si va contribui la dezvoltarea si implementarea diverselor campanii de comunicare interna in toate ariile organizatiei – la nivel global sau local, de business sau operational, in linie cu modelul „One Communication Experience”. Acest model presupune oferirea unei experiente de comunicare identice fiecarui angajat al grupului, in orice locatie s-ar afla. Miriana ii va raporta direct Simonei Radu, Business Partnership Hub Director, si va continua sa-si desfasoare activitatea in biroul din Bucuresti.

Miriana Matei a ocupat pozitia de HR Business Partner in cadrul Schneider Electric Romania si Republica Moldova incepand din anul 2010, perioada in care a infiintat si integrat un hub regional de suport clienti care a generat cresterea numarului de angajati cu 60%.

Inainte de a se alatura echipei Schneider Electric, Cristina Mancas a acumulat o experienta vasta in livrarea de solutii de HR eficiente si de inalta calitate in industrii precum petrol si gaze si finante – banci. Astfel, in perioada 2013-2015, Cristina a ocupat functia de Head of Recruitment and Expatriate Services in cadrul companiei OMV Petrom, unde a coordonat activitatea de recrutare pentru OMV Petrom, precum si programul de mobilitate internationala pentru expatriatii din 17 tari ale grupului OMV. Anterior, a fost HR Project Manager pentru ING Bank (2011-2013) si a activat timp de 11 ani in cadrul Citibank, ca HR Generalist & Training Coordinator (2000-2004) si Senior HR Business Partner (2004-2011).

Din noua pozitie, Mancas va fi responsabila de creionarea si implementarea strategiei de resurse umane a Schneider Electric Romania si va raporta catre directorul de resurse umane al regiunii Europa de Sud Est, Maria Dima.

Schneider Electric are o echipa de 259 de angajati in Romania si Republica Moldova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri