Gett`s, una dintre primele retele private de saloane de infrumusetare din Romania, a deschis pe 9 august o unitate in centrul comercial Mega Mall din Bucuresti, dupa o investitie de peste 130.000 euro.

“Pentru locatia din Mega Mall, am ales brandul de 4 stele, respectiv Gett`s Color Bar, specializat pe operarea in locatii de tip mall, cu preturi accesibile, cu orar extins, 365 zile/an, inclusiv duminca, personal suficient de acoperitor pentru acomodarea a cat mai multi clienti, cu parcare generoasa si cu acces foarte facil", a declarat Lucìan Miess, proprietarul retelei.

Salonul va avea 30 de angajati, care vor lucra in doua ture si vor oferi servicii complete de infrumusetare, de coafura-frizerie, cosmetica faciala si corporala, manichiura-pedichiura, precum si servicii de make-up si blitz facial treatment. Salonul din Mega Mall este situat la etajul 1 al centrului comercial.

Acesta este al patrulea salon deschis sub brandul Gett`s Color Bar, iar Lucian Miess estimeaza ca va deservi aproximativ 1.300 - 1.700 clienti pe luna, ceea ce va ajuta compania in atingerea targetului de 100.000 clienti/servicii/an, de la 81.300 cati avea la sfarsitul anului 2014.

“Planurile viitoare ale companiei cuprind renovarea salonului din Bucuresti Mall Vitan in acest an, iar in 2016 deschiderea a doua noi unitati in Bucuresti (Park Lake si Victoria City) si lansarea unui brand de 3 trei stele, medium-low cost", a mai precizat Miess.

Citeste si:
GETT'S: Afacerea lui Lucian Miess care tine de mai bine de 20 de ani
GETT'S Salons sau cum sa...

Brandul Gett’s a fòst lansat in 1997 si in prezent reteaua cuprinde sapte saloane, dintre care trei de cinci stele – Gett’s Hair Studio in Bucuresti (Marriott Grand Hotel, Hotel Radisson Blu si InCity Residences) si patru unitati de patru stele – Gett’s Color Bar, amplasate in centre comerciale, respectiv in Mega Mall, Bucuresti Mall, AFI Palace Cotroceni si in Iulius Mall din Cluj.

Saloanele GETT`S, operate prin firma Ingo Trade International, au 150 de angajati si au avut anul trecut o cifra de afaceri de 6,55 milioane lei (1,48 milioane euro).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri