Producatorul american de seminte agricole Monsanto a schimbat structura managementului local, Octavian Chihaia preluand functia de director general pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, in timp ce Cosmin Chioreanu a fost numit sef peste activitatile din Ungaria, Croatia si Serbia.

De asemenea, incepand cu 1 septembrie, Daniel Stanciu este noul director de Marketing si Strategie pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova. "Avand in vedere parcursul profesional al celor trei colegi, suntem increzatori ca vor contribui la dezvoltarea companiei in Europa pentru a oferi in continuare solutii agricole de top partenerilor nostri, fermierii", afirma Cristina Ionescu, HR Lead Monsanto Europa de Est, scrie Mediafax.

Chioreanu s-a alaturat echipei Monsanto in Romania incepand cu luna august 2007, ca director regional de vanzari, coodonand echipa de vanzari din vestul tarii si contribuind la dezvoltarea afacerii in regiune. In august 2010 a fost numit director marketing pentru Romania si Bulgaria, iar din iulie 2013 a detinut functia de director general pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova. "Principalele obiective ale lui Cosmin Chioreanu in noua pozitie sunt dezvoltarea business-ului, atat la nivel strategic, cat si operational, precum si consolidarea pozitiei companiei ca lider in industria solutiilor agricole inovatoare in Ungaria, Croatia si Serbia", se arata intr-un comunicat al companiei.

La randul sau, Octavian Chihaia face parte din echipa Monsanto Romania din aprilie 2007, detinand functii de conducere in departamentele de vanzari si marketing. Odata cu preluarea noului sau rol de sef pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, Octavian Chihaia va continua atat dezvoltarea si implementarea strategiei Monsanto cat si extinderea operatiunilor companiei in zona.

Daniel Stanciu a preluat functia de director de Marketing si Strategie pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova de la Octavian Chihaia si va coordona activitatile de marketing, strategie si dezvoltarea retelelor de distributie din zona de sud-est a Europei. De-a lungul timpului, Stanciu a ocupat diverse pozitii in importante companii agricole din tara, iar in noiembrie 2014 s-a alaturat echipei Monsanto Romania.
In Romania, Monsanto activeaza din anul 1998, avand in prezent peste 150 de angajati. Monsanto produce seminte de fructe, legume si alte culturi importante, cum ar fi porumb, soia, bumbac.

Citeste si:
Pascal Cassecuelle a mai preluat o functie in cadrul conducerii Bayer
Pascal Cassecuelle a fost...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Câte firme și-au închis porțile în 2020
Setari Cookie-uri