Piata instrumentelor de scris si-ar putea mentine trendul ascendent si in acest an,, dupa ce in 2014 a urcat la valoarea de 7,4 milioane de euro, Ileana Tilvan, manager in cadrul GfK Romania, invitata emisiunii de business WALL-STREET 360.

In anul 2014, piata instrumentelor de scris a inregistrat o crestere in volum de 8% fata de anul anterior in magazinele de tip hypermarket si cash & carry. In ceea ce priveste valoarea vanzarilor in aceste doua formate de magazin, piata arata o crestere de 14%, atingand suma de 33 milioane lei (7,4 mil. euro).

Pe parcursul anului trecut piata instrumentelor de scris a crescut cu 8%, conform datelor GfK Romania.

"Perioada back to school are loc in intervalul iulie-septembrie. In 2014, s-a inregistrat o crestere fata de 2013 la vanzarile de instrumente de scris, de colorat, de marking si de corectat. Ma astept ca si anul acesta sa avem surprize placate, ramane de vazut, inca le numaram.

Vanzarile de instrumente de scris au fost de 7,4 milioane de euro anul trecut, avansul a fost de 8%. In acest an, ma astept ca vanzarile sa creasca din nou, poate chiar cu doua cifre", a precizat Ileana Tilvan.

Potrivit reprezentantului GfK Romania, ca si in anii anteriori, instrumentele de scris propiu-zis, respectiv pixuri, stilouri, dar mai ales la rollere, au inregistrat cresteri in ultimii doi ani de zile.

Mai mult, rollerele au castigat pondere in structura pietei, luand pondere din cota pixurilor clasice.

WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30, este un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii emisiunii abordeaza din diverse unghiuri subiecte fierbinti din cele mai importante industrii. Saptamana aceasta este dedicata Back to School si analizeaza companiile care au legatura cu educatia: dezvoltatori de camine private, scoli private, librarii, retaileri. Emisiunea este moderata si realizata de catre Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri