Cifra de afaceri a Gral Medical a crescut in primul semestru cu 12% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 53 de milioane de lei, sustinuta de rezultatele spitalului OncoFort, a anuntat miercuri compania de servicii medicale.

Veniturile spitalului au urcat cu 30%, ca urmare a dezvoltarii sectiilor de radioterapie si chirurgie oncologica. In sectia de chirurgie, coordonata de prof. dr. Irinel Popescu, au fost efectuate peste 100 de interventii, potrivit Mediafax.

De asemenea, centrele din provincie au atras venituri cu 35% mai mari fata de cele din prima jumatate a anului trecut. Pentru anul 2015, compania a bugetat o cifra de afaceri de 111 milioane lei si investitii de 5,5 milioane euro.

Prima investitie a fost efectuata la inceputul anului, cand Gral a deschis doua clinici, la Bucuresti si Ploiesti. In perioada urmatoare Gral va lansa o sectie noua de radioterapie si alte centre in tara.

Gral Medical este, potrivit propriilor date, lider pe segmentul oncologic si al cardurilor de sanatate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante firme ale grupului sunt Gral Medical si Medical Center Gral, unde activeaza peste 24 de clinici si laboratoare. Echipa medicala depaseste in prezent 1.200 de persoane.

Citeste si:
Gral Medical, cifră de afaceri de 35 mil. euro. Plănuiește...
Gral Medical a atins în 2019...

Sursa foto: Stetoscop/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Bugetul de venituri și cheltuieli a fost aprobat pentru Metrorex și Poșta Română
Setari Cookie-uri