Desi apa furnizata de retele de distributie a oraselor este buna de consumat, ea se poate contamina pe parcurs din cauza starii nu tocmai bune a conductelor.

Solutia ideala pentru compania ta poate fi sistemul de purificare de la La Fantana care se conecteaza direct la retea. Mai mult decat atat, ai autonomie si poti consuma apa nelimitat.

Purificatoarele integreaza un sistem performant de 3 filtre succesive, care retin toate elementele ce se pot adauga apei pe parcursul sistemului de distributie, precum si gustul si mirosul de clor. Ele ofera instantaneu apa calda si rece, si se pot incadra perfect in spatiul biroului tau datorita design-ului placut. Instalarea lor este gratuita si rapida. Abonamentul lunar, fara costuri aditionale, mentenanta gratuita si igienizarea periodica, sunt alte beneficii pe care le oferim companiei tale. Cu ajutorul specialistilor nostri, poti sa identifici usor care sunt nevoile si solutiile pentru firma ta.

In functie de cerinte si nevoi, La Fantana detine in portofoliul sau mai multe tipuri de purificatoare:

Purificatoarele Business reprezinta un castig atat pentru angajati, cat si pentru clientii companiei. Ai instant apa rece pentru hidratare si apa calda pentru prepararea cafelei sau ceaiului, dar si un rezervor suplimentar de 20 l.

Purificatoarele Deluxe sunt controlate digital si au tehnologie de filtrare performanta. Design-ul lor este unul modern, iar daca spatiul tau de lucru nu-ti permite amplasarea unui purificator Deluxe cu dimensiuni standard, La Fantana iti propune varianta small.

Purificatorul Classic (cu varianta Small) are aceeasi filtrare performanta ca si in cazul tuturor dozatoarelor La Fantana. Angajatii, clientii sau colaboratorii companiei tale se pot bucura de o apa filtrata, rece sau calda. Poti apela cu incredere si la varianta small a aparatului atunci cand spatiul afacerii o cere.