Dupa o lunga experienta de 16 ani in servicii B2B de imbuteliere si distributie a apei, La Fantana a adaugat in portofoliu abonamentele de cafea cu servicii complete, produse si echipamente incluse.

La Fantana a dezvoltat o serie de abonamente de aprovizionare cu cafea pentru companii fundamentate pe dorintele si asteptarile clientilor. Abonamentele se adapteaza nevoilor companiilor, indiferent ca sunt mari corporatii, cu mii de angajati, sau firme mai mici.

Toate abonamentele La Fantana includ:

• Cantitatea de cafea Lavazza capsule sau boabe (in functie de abonament) livrata lunar in costul abonamentului
• Espressor pus la dispozitie in comodat
• Mentenanta si service gratuite
• Produse complementare disponibile (lapte pentru cafea, accesorii, consumabile)
• Acoperire nationala si aprovizionare rapida catre orice companie, indiferent de localizare
• Customer Service pentru preluarea solicitarilor

Prin furnizarea de servicii integrate de apa si cafea, La Fantana ofera clientilor oportunitatea de a-si eficientiza resursele si efortul administrativ. Anvergura si experienta dobandita, precum si infrastructura extinsa permit companiei sa ofere servicii accesibile, intr-un mod flexibil si responsabil.
Mai multe informatii despre serviciile noastre integrate de apa si cafea pe www.lafantana.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri