Retailerul Flanco va desfasura in acest weekend prelungit, intre 16 si 19 noiembrie, punctul culminant al campaniei de Black Friday, demarate pe 26 octombrie. Astfel, Flanco isi suplimenteaza stocurile de produse si isi actualizeaza oferta cu noi reduceri, de pana la 80%. Acestea vor fi disponibile dupa miezul noptii pe flanco.ro si vineri dis-de-dimineata, de la ora 7:00, in magazinele din toata tara. O parte dintre oferte pot fi vizualizate aici, in catalogul lansat de Flanco special pentru acest weekend.

Am selectat, mai jos, cateva dintre cele mai atractive reduceri, care vor fi valabile dupa miezul noptii pe flanco.ro si de vineri dimineata in magazinele Flanco din toata tara:

Espressor DeLonghi Nespresso Latissima Onepret 849,99 lei

Perfect pentru cei care apreciaza un latte macchiato sau un cappuccino cremos, aparatul este echipat cu un recipient pentru lapte proaspat si cu pompa de inalta presiune de pana la 19 bari, care a consacrat espressoarele Nespresso. Aparatul functioneaza pe baza de capsule Nespresso, care contin exclusiv cafea prajita si macinata, de cea mai inalta calitate. Fiecare espressor va aduce si un set de 140 capsule cadou.

Laptop gaming Lenovo Legion Y520-15IKBNpret 2.499 lei

Intra in joc cu un laptop de gaming subtire si usor. Alimentat de un procesor generatia a 7-a Intel® Core™, placa video NVIDIA® GeForce® GTX 1050, cu un sistem audio premium, tastatura iluminata cu rosu si sistem de racire performant, acest laptop e gata de actiune zi si noapte. In plus, designul minimalist iti permite sa il folosesti inclusiv pentru munca de birou.

Robot de aspirare iRobot Roomba 866pret 1.799,99 lei

Considerat cel mai performant aspirator robot, aparatul este dotat cu tehnologia AeroForce, care asigura o eficienta in curatare cu 50% mai mare, indiferent ca e vorba despre suprafete de gresie, mocheta, linoleum sau parchet. iAdapt, cel mai inteligent sistem de navigatie, ghideaza robotul prin camera, iar functiile smart, precum curatarea programata, iti permit sa il controlezi chiar si atunci cand nu esti acasa.

Televizor Smart LED Sony Bravia, 139 cm, Ultra HD 4K pret 3.299 lei

Pe langa calitatea si claritatea remarcabile ale imaginilor, asigurate de tehnologia 4K X-Reality PRO, care imbunatateste in timp real continutul afisat pe ecran, televizorul dispune de functii smart de top, datorita sistemului de operare Android TV™. Poti sa cauti si sa controlezi continutul prin comenzi vocale, iar televizorul este compatibil cu accesoriile Chromecast, care iti permit sa transmiti simplu si rapid continut de pe dispozitivul personal (Android, iOS sau laptop), pe ecranul BRAVIA.

Masina de spalat rufe cu uscator LGpret 1.899 lei

Este un aparat electrocasnic 2 in 1 deosebit de util, in special in anotimpul rece, cand uscarea rufelor la exterior este dificila, iar in spatiile interioare produce umezeala nedorita. In plus, hainele sunt nu doar spalate, uscate si dezinfectate, ci si eliberate de 99,9% din alergeni. Functiile inteligente iti permit sa descarci mereu noi programe de spalare, precum Lana, Articole pentru bebelusi sau Spalare cu apa rece.

Telefon mobil Apple iPhone 6S, 32GB pret 1.499 lei

Cu un cip A9 de 64 biti proiectat special, iPhone6 ofera o performanta care in trecut era posibila numai pe desktop. Camera deja celebra iSight, de 12 MP, face fotografii clare si detaliate, atat clasice, cat si in miscare – Live Photos, si inregistreaza clipuri in format 4K. Rezistenta este un alt punct forte al acestui telefon, carcasa fiind fabricata dintr-un aliaj de aluminiu folosit in industria aerospatiala.

Boxa portabila JBL Charge3pret 499 lei

Daca iti place sa petreci pana in zori, in aer liber, in ploaie sau in soare, difuzorul portabil Bluetooth JBL Charge3 este alegerea potrivita – cu o capacitate de redare de pana la 20 de ore si un sunet stereo puternic, este protejat de o carcasa rezistenta si impermeabila.

Pe langa cel mai mare stoc de produse (peste 700.000) din istoria Black Friday si reduceri atractive, Flanco a pregatit clientilor si o paleta variata de solutii de finantare. Astfel, doar de Black Friday, clientii beneficiaza de oferte speciale la cumparaturile cu carduri de credit, atat in magazine, cat si pe flanco.ro:
• 50 de rate fara dobanda cu cardurile de cumparaturi Raiffeisen Bank
• 36 de rate fara dobanda cu cardurile de credit ING Bank si cardurile de credit Alpha Bank
• 24 de rate fara dobanda cu cardurile de credit Banca Transilvania

De asemenea, clientii pot obtine un credit de pana la 60 de rate fixe direct in magazinele Flanco, fara adeverinta de venit, cu preaprobare in doar 10 minute.

Nu in ultimul rand, Flanco are si un concurs pentru cei care fac cumparaturi online, pe flanco.ro, de Black Friday. Oricine face o comanda pe flanco.ro in aceasta perioada si inscrie numarul acesteia in pagina concursului poate castiga un voucher in valoare de 200 de lei sau premiul cel mare – una dintre cele trei trotinete electrice FreeWheel.

Spor la cumparaturi!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri