Desigual, unul dintre cei mai retaileri de moda din lume, va deschide primul magazin din afara Capitalei si al patrulea din Romania in Iulius Mall Timisoara, in aceasta primavara.

Parteneriatul incheiat vine si in contextul dezvoltarii ansamblului urbanistic Openville, proiect de tip multifunctional, care va completa oferta de retail a Iulius Mall Timisoara.

Inaugurarea va avea loc in prima parte a lunii martie, magazinul din Iulius Mall desfasurandu-se pe o suprafata de 119,86 mp. Brandul spaniol vine la Timisoara cu o gama variata de piese vestimentare si accesorii. Fondat in anul 1984, brandul Desigual este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din lume, cu peste 600 de magazine si alte 11.000 multibrand.

Clientii Iulius Mall Timisoara vor avea aproape de ei mai multe branduri internationale, odata cu dezvoltarea ansamblului urbanistic multifunctional Openville, din imediata proximitate. Astfel, de la finalul anului 2017, zona va reuni functiuni de office, retail, parc si entertainment. Investitia, in valoare de peste 220 milioane de euro, reprezinta cea mai mare infuzie de capital privat in sectorul de real estate din vestul tarii. Openville va cuprinde: 131.000 mp de birouri clasa A, peste 450 de magazine, restaurante si cafenele tematice, 15 sali de cinema multiplex, o zona de fresh market, sali de evenimente, cel mai mare parc suspendat din Romania, patinoar si carusel pentru copii in aer liber.

Lucrarile au inceput in toamna anului trecut, prima faza de dezvoltare urmand a fi finalizata in ultimul trimestru din 2017 (80.000 mp de birouri clasa A, 134.000 mp de retail si un parc de 55.000 mp).

Retail jobs

Cele trei magazine Desigual din Capitala se regasesc in Baneasa Shopping Center, in Afi Palace Cotroceni si Sun Plaza. Principalii concurenti ai brandului spaniol sunt marcile Zara, Massimo Dutti si Mango, iar cei ai Iulius Mall sunt Baneasa Developments, NEPI, Anchor Group sau Afi Europe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri