Train Your Brain, una dintre cele mai active si apreciate companii de training si conferinte din tara, continua si in luna martie seria trainingurilor in domeniul abilitatilor profesionale dar si personale, cu Training Team Leader - Echipa pe 4 martie 2016 si Time Management si stabilirea obiectivelor, in data de 18 martie.

Ambele evenimente se vor desfasura in Bucuresti si vor fi sustinute de catre Valentin Hanga, senior trainer Train Your Brain. Cu peste 15 ani experienta in construirea si conducerea echipelor de vanzari, dar si in stabilirea si coordonarea unor strategii de vanzari si management, Valentin Hanga s-a alaturat echipei Train Your Brain in urma cu doi ani, parcurs in care a sustinut mai mult de 40 de evenimente open si inhouse, pentru diverse companii din Bucuresti si din tara.

Despre cele doua evenimente, Valentin Hanga ne-a dezvaluit cateva idei. " Obiectivul Trainingului Team Leader – Echipa asa cum am construit si voi expune agenda respectiva, este acela de prezenta in ansamblu si detaliat deopotriva, toate elementele si tehnicile folosite de catre un manager pentru a-si atinge obiectivele cu ajutorul echipei sau echipelor si departamentelor companiei sale. Temele abordate te vor ajuta sa-ti dezvolti propriile instrumente de constructie si urmarire a obiectivelor echipei dar, mai ales, te vor ajuta sa le atingi cu ajutorul membrilor acesteia. In legatura cu agenda trainingului de Time Management, aici avem posibilitatea de-a invata sa identificam si sa prioritizam activitatile cotidiene din activitatea noastra profesionala, astfel incat sa le desfasuram cu precadere pe cele care ne ajuta sa ne atingem obiectivele, lasandu-le la urma sau chiar sa le eliminam pe cele ce ne consuma timpul si ne preseaza fara rezultate. De asemenea iti va dezvolta capacitatea de-a construi obiective personale in concordanta cu obiectivul final, al firmei, si de a identifica si delega sarcini membrilor echipei, urmarind indeplinirea acestor."

Alexandru Baltat, fondatorul Train Your Brain ne-a declarant ca a lansat aceasta companie in toamna anului 2012 si, de atunci, a organizat, de-a lungul timpului, seminarii, conferinte si traininguri la care au participat peste 2500 de persoane din peste 700 de companii din Bucuresti si din tara, abordand mai mult de 20 de teme de actualitate din domeniul business-ului. Pentru agenda detaliata a acestor evenimente accesati www.trainyourbrain.ro, unde, saptamanal, puteti afla informatii curente despre toate evenimentele care se afla in curs de organizare.

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri