Compania franceza Sodexo, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de alimentatie si mentenanta din lume, a achizitionat 20% din Benefit Seven, societate care ofera serviciile de fitness 7card.

"Aveam nevoie de un partener pentru a ne atinge obiectivele. Nu aveam nevoie de un partener financiar, ci de unul care sa ne ajute sa ne dezvoltam si sa ne atingem obiectivele", a declarat, joi, cofondatorul Benefit Seven, Andrei Cretu, conform Mediafax.

Cele doua companii nu au oferit informatii despre valoarea tranzactiei.

Benefit Seven a fost infiintat in 2011 de catre Andrei Cretu si Iulian Circiumaru, care anterior lucrasera in consultanta la PriceWaterhouseCoopers.

Balint Bessenyey, CEO Sodexo Romania, a afirmat ca atat Cretu, cat si Circiumaru vor ramane la conducerea Benefit Seven.

"Am achizitionat 20% din compania Benefit Seven. Lifestyle-ul este din ce in ce mai raspandit intre romani, asa ca acest parteneriat era cel mai corect lucru de facut. Brandul va ramane la fel, cu cei doi la conducerea companiei, ei urmand sa se ocupe in continuare de activitatea afacerii", a explicat Bessenyey.

In 2015, 7card era folosit de peste 12.000 de abonati activi de la 400 de companii, in special angajati de multinationala, iar cifra de afaceri a fost de 1,8 milioane de euro. Pentru acest an, compania estimeaza o cifra de afaceri de peste 3,5 milioane de euro.

7card este un abonament lunar care permite accesul la sali de sport din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi, Ploiesti, Craiova sau Pitesti. Din retea fac parte peste 220 de sali de fitness.
Iulian Circiumaru a afirmat ca pentru 2016, Benefit Seven isi doreste extinderea numarului de abonati pana la 20.000, dar si dublarea numarului de orase mari in care 7card activeaza.

Sodexo este o companie multinationala fondata de catre Pierre Bellon in 1966 in Franta. Sodexo este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de alimentatie si mentenanta din lume, cu prezenta in 80 tari si 428.000 angajati si peste 75 de milioane de beneficiari.

Compania are trei mari activitati la nivel mondial: benefits&rewards - destinate imbunatatirii calitatii vietii, administrate prin vouchere si carduri; on-site services - alimentatie, servicii suport, mentenanta tehnica si personal & home services.

Sursa foto: Willyam Bradberry / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri