Christian Heinzmann, directorul general al companiei Tarom si Tiberiu Ticlea, directorul administrativ au fost revocati din functie, luni seara, Gabriel Stroe este noul director interimar al companiei, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

Potrivit surselor citate, Christian Heinzmann, directorul general al Tarom si Tiberiu Ticlea care ocupa functia de director administrativ au fost revocati din functie, luni seara.

Gabriel Stroe care este directorul financiar al companiei, va fi directorul general interimar, iar Florin Susanu, directorul de operatiuni de zbor, va prelua functia de director general adjunct interimar. Consiliul de Administratie al Tarom s-a reunit luni seara, de la ora 21.00 iar directorul general al companiei, Christian Heinzmann nu a participat, acesta invocand motive de sanatate.

Este a doua sedinta a Consiliului de Administratie al Tarom din ultimele patru zile.

Administratorii Tarom au decis vineri sa-l suspende din functie, de la 22 martie, pe directorul general al companiei, Christian Edouard Heinzmann, ca urmare a unor deficiente de management, a anuntat ministrul de resort, Dan Costescu.

Citeste si:
TAROM introduce marţi zboruri din Bucureşti spre Roma, Milano şi retur
TAROM introduce marţi zboruri...

Corpul de Control al ministerului Transporturilor a publicat concluziile controlului efectuat la Tarom potrivit carora compania nu a respectat Codul Muncii si nu a implementat toate actiunile din planul de management, fapt ce a dus la curse anulate si pierderi pentru companie de un milion de dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Producătorul român de haine pentru bebeluși Liloo, vânzări cu 181% mai mari
Setari Cookie-uri