Astfel, pe langa directorul general adjunct, Ministerul Transporturilor l-a recrutat pe Paul Gurau pentru functia de director administrativ (CAO), pe Costin Ciotec pentru cea de director de vanzari si marketing (CCO), iar Florin Necula preia pozitia de director tehnic. Pentru pozitia de director general, ministerul cauta inca o persoana potrivita, informeaza News.ro.

In 21 martie, consiliul de administratie al Tarom a decis revocarea lui Christian Heinzmann din functia de director general si din cea de accountable manager al companiei si a lui Tiberiu Ticlea din functia de director administrativ.

Cei doi au fost eliminati de catre actionarii companiei, controlata de Ministerul Transporturilor, si din consiliul de administratie. In 21 martie, ultima sa zi in functia de director general al Tarom, belgianul Christian Heinzmann a declarat, intr-un interviu acordat News.ro, ca in mandatul sau de director general al companiei aeriene de stat a avut puteri limitate, ca deciziile strategice, precum cea de reinnoire a flotei, au fost blocate la nivelul consiliului de administratie sia considerat ca performanta sa cea mai importanta a constat in reducerea puternica a pierderilor companiei.

Compania Tarom opereaza peste 50 de destinatii proprii si deservite de parteneri. Flota Tarom cuprinde 23 de avioane Airbus, Boeing si ATR.