Florin Susanu a fost numit, joi, de Consiliul de Administratie al TAROM in functia de director general provizoriu si accountable manager al companiei, a transmis compania.
"Consiliul de Administratie al Companiei Nationale TAROM a numit, in sedinta de astazi, 21 martie a.c., un nou director general provizoriu si accountable manager in persoana comandantului instructor de zbor Florin Susanu. In prezent, Florin Susanu este director al Directiei Zbor din cadrul companiei nationale", se arata in comunicatul transmis de companie.

Totodata, reprezentantii companiei precizeaza ca toate aeronavele TAROM sunt licentiate si opereaza fara nicio modificare a orarului de zbor. "Profitam de acest moment pentru a pune stop speculatiilor din mass-media privind operarea aeronavelor companiei. Aeronavele noastre sunt licentiate si opereaza in continuare fara nicio modificare a orarului de zbor", spun acestia.

Florin Susanu il inlocuieste pe Wolff Werner-Wilhelm, care a fost numit in functia de director general interimar al TAROM pe 20 noiembrie 2017. Wolff avea un salariu brut de 45.441 de lei, lunar, conform datelor de pe site-ul Tarom. Florin Susanu a mai ocupat functia de director general provizoriu al companiei TAROM, cu un mandat initial de o luna, el fiind numit in aceasta pozitie pe data de 21 august 2017, dupa demisia lui Eugen Davidoiu.

Werner Wolf a anuntat, joi, ca si-a incheiat mandatul de director general al companiei TAROM dupa un an si patru luni, perioada in care a reusit sa inverseze trendul descendent pe care se afla operatorul aerian in 2017, scrie Agerpres.

"Consider ca un gest corect fata de angajati TAROM, fata de opinia publica si fata de toti pasagerii companiei noastre este sa anunt, public, finalul mandatului meu in functia de director general al companiei nationale TAROM. La un an si patru luni de la preluarea conducerii companiei, incep prin a multumi tuturor angajatilor TAROM, care prin munca si dedicare au reusit sa inverseze trendul descendent in care ne aflam in 2017. Aceleasi multumiri le transmit reprezentantilor presei, fara de care nu am fi reusit sa comunicam transparent si clar cu romanii, de multe ori in situatii limita, in care informatia corecta conteaza enorm", a afirmat Wolf, intr-o declaratie de presa.

De asemenea, fostul sef al companiei a tinut sa precizeze ca TAROM a obtinut in 2018 cele mai mari venituri din ultimii sapte ani si a fost "gazda" a peste 2,8 milioane de pasageri.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat ca atunci cand si-a dat demisia din primul mandat, intre ianuarie si octombrie 2017, Tarom avea in conturi 80 de milioane de dolari, iar acum are in conturi 14 milioane de dolari.

"Am avut o discutie cu domnul Wolff care mi-a spus ca sunt pierderi la combustibili, peste tot. Toata lumea este vinovata, mai putin el. N-am nicio problema, poate omul are dreptate. Dar asa cum domnul Tudose l-a girat pe domnul Wolff si alti membrii din Consiliul de Administratie, de-acum intram noi cu oamenii din aviatie, sa facem ce trebuie. (...) Noul director general este din domeniu. Este om de meserie. Ce-a fost pana acum a fost la Tarom epoca lui Tudose”, a precizat Cuc.

Tot miercuri, deputatii au aprobat miercuri inceperea unei anchete privind activitatea TAROM in perioada 2007-2018. Verificarile vor fi facute de catre deputatii din Comisia pentru transporturi si vor viza, intre altele, modalitatea de instrainare a doua aeronave in anul 2018.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri