#RomaniaProfesionista trebuie sa sustina antreprenorii autohtoni in egala masura cu investitorii straini

Romania trebuie sa-si reformeze radical statul birocratic si sa sustina antreprenorii locali in egala masura cu investitorii straini, considera Doina Cepalis, CEO-ul Te-Rox, grup cu afaceri de 28 mil. euro si unul dintre cei mai mari producatori de scaune auto pentru copii de pe piata europeana.

Doina Cepalis detine in prezent un grup cu afaceri de 28 mil. euro si un profit estimat la circa 2 mil. euro. Te-Rox este operat prin intermediul a patru firme, dintre care cele mai mari sunt Te-Rox Prod si My Plast Investments. Scaunele auto pentru copii ajung astazi in Franta, Germania, Marea Britanie, Italia, Brazilia si alte 40 de piete. Printre partenerii companiei se numara Disney, Ferrari si Chicco, Te-Rox fiind numarul 1 in Europa pe piata centurilor de siguranta si a huselor pentru scaunele auto pentru copii.

”Sunt pe o piata reglementata de norme internationale si obligatorie. In general, statul ar trebui sa sustina exportul”, completeaza Doina Cepalis.

Wall-Street.ro a lansat proiectul anului: #RomaniaProfesionista. Avand in minte tragedia de la Colectiv, din toamna anului trecut, si schimbarile produse atunci in fiecare dintre noi si in societate, in ansamblu, ne dorim sa fim parte din schimbare. Mai mult, ne dorim sa contribuim, sa conturam acea Romanie profesionista in care sa ne regasim, sa propunem solutii concrete pentru reforma reala de care avem nevoie. Astfel, vom lansa permanent solutii, propuneri si idei ale oamenilor de afaceri, managerilor, antreprenorilor - specialistii care sustin economia reala.

Citeste si:
Doina Cepalis: Problema fără rezolvare este infrastructura
Doina Cepalis: „Presiunea la...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri