Constantin Coman a ajuns la conducerea companiei in octombrie 2012. Inainte de a primit acest post, Constantin Coman a ocupat pozitia de director general adjunct pe divizia de servicii. La acel moment, el l-a inlocuit pe Cristian Ionescu, fusese country cluster manager pentru Coface Romania, Bulgaria si Slovacia timp de 9 ani, conform News.ro

Anicescu lucreaza la Coface Romania de noua ani, iar in ultimii trei ani a detinut pozitia de sef al Diviziei de Asigurari.

"Vom creste in mod sustenabil, pentru ca asa cum ne-am obisnuit, ne vom axa pe atingerea tintelor de venituri si de profitabilitate, prin furnizarea celor mai bune servicii si produse. Coface are o echipa puternica in Romania si impreuna vom continua dezvoltarea business-ului la nivel strategic si vom consolida pozitia companiei pe piata asigurarilor de credite comerciale si a serviciilor de credit management", a declarat Anicescu intr-un comunicat.

Citeste si:

Coface vizeaza sa se dezvolte pe termen lung si sa isi consolideze produsele pe piata managementului riscului de credit.
Anicescu, in varsta de 39 de ani, si-a inceput cariera in 2001, la Generali Asigurari, unde a detinut functia de Head of Reinsurance.

Din 2007 s-a aaturat Coface Romania, avand functii precum Credit Insurance Manager intre aprilie 2007 si ianuarie 2011, Deputy Managing Director (ianuarie 2011- septembrie 2012) si Managing Director (din octombrie 2012). El a absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti, cu un Master in Business Administration in cadrul aceleiasi universitati.

.

Sursa foto: Rawpixel.com / Shutterstock