Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din Romania, a investit 700.000 de euro intr-o noua clinica, in Galati.

Noua clinica are peste 30 de specialitati medicale si departamente de pediatrie, cardiologie, ginecologie, gastroenterologie si proctologie. De asemenea, clinica Medicover Galati include un centru acreditat de vaccinari internationale, precum si un centru de recuperare medicala pentru adulti si copii. In aceasta clinica vor lucra pentru moment 40 de medici.

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est si ofera servicii medicale in 14 tari (Romania, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia) si are 100 de clinici, 80 de laboratoare, 300 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienti anual si peste 12.000 de angajati.

In Romania, Medicover este prezent de 20 ani pe piata serviciilor medicale private si dispune de o retea de 17 clinici proprii in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati) si un spital generalist.

Citeste si:
Cum vor arăta serviciile medicale post-covid. Rețea separată în...
Cum vor arăta serviciile...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Șeful City Grill: Nu mă așteptam vreodată să închidem restaurantele
Setari Cookie-uri