Medicover inaugureaza o clinica medicala la Ploiesti, in urma unei investitii de 400.000 de euro

Operatorul de servicii medicale Medicover a inaugurat o noua clinica la Ploiesti, in urma unei investitii de 400.000 euro, care pune la dispozitia pacientilor peste 25 de specialitati medicale, precum si un centru acreditat de vaccinari internationale.

Medicover Ploiesti are peste 25 de specialitati medicale, iar printre facilitatile oferite de noua clinica se numara si un centru acreditat de vaccinari internationale, alaturi de un departament specializat in Medicina Muncii. Unitatea acopera o suprafata de 500 metri patrati si a presupus o investitie de aproximativ 400.000 euro.

De asemenea, aici se gaseste singurul centru local acreditat Petroleum Doctor, dedicat persoanelor care lucreaza pe platforme marine in Marea Nordului. Acesta este condus de Dr. Silvian Cioata, care detine o diploma eliberata de Norwegian Centre for Maritime Medicine si atestata de County Governor of Rogaland din Norvegia. In prezent, echipa de profesionisti cu experienta a clinicii Medicover Ploiesti reuneste 27 de medici si este de asteptat sa se extinda in perioada urmatoare

Medicover este unul dintre cei mai importanti operatori de servicii medicale private din Romania si activeaza pe piata locala de 20 de ani. In prezent, Medicover opereaza o retea nationala de 16 clinici, in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov si un spital generalist in Bucuresti. Medicover este primul operator medical privat care a lansat un magazin online pentru servicii medicale, Medicover Shop, in anul 2014.

Grupul Medicover este prezent in 14 tari europene: Belarus, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Germania, Moldova, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Suedia, Ucraina, Turcia si Marea Britanie. Grupul are peste 12.000 de angajati, 6,5 milioane de pacienti anual, precum si o retea operationala formata din 100 de clinici, 3 spitale, 90 de laboratoare si 300 de puncte de recoltare de sange.

Citeste si:
Medicover intră cu servicii de telemedicină în două hoteluri din...
Medicover intră cu servicii...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Foto: Adrian Peake, director general Medicover Romania


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri