Tezyo, concept de magazin al retailerului de incaltaminte Otter, deschide o noua locatie in Afi Palace Cotroceni in urma unei investitii de 75.000 de euro. Magazinul are o suprafata de 166 metri patrati si sase angajati.

Tezyo propune o gama de incaltaminte atat pentru femei, cat si pentru barbati, dar si genti si accesorii pentru femei. Printre marcile de incaltaminte disponibile in magazinul Tezyo din AFI Palace Cotroceni se numara Otter, Epica, Le Colonel, Clarks, Geox, Le Coq Sportif, Gryxx, Converse, Nike, Camper, Converse, Pepe Jeans, Santini si Diesel.

Grupul Otter Distribution este unul dintre cei mai mari retaileri de incaltaminte de pe piata autohtona. Lansat pe piata din Romania in 1997, Otter numara o retea de 31 de magazine si detine, pe langa Tezyo, brandurile Otter, Aldo si Clarks. Potrivit ultimelor date financiare disponibile, retailerul a inregistrat o cifra de afaceri de 106 mil. lei (23,9 mil. euro) si peste 7 mil. lei profit in 2014 (1,5 mil. euro).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri