(P) Zilele Industriei - Expozitie industriala internationala.Cel mai important eveniment de afaceri din domeniu. 24-27 mai 2016. Centrul expozitional HUNGEXPO Budapesta

Cea mai cuprinzatoare expozitie de specialitate, cu tematica industriala, se organizeaza din nou, si in 2016, scopul acesteia fiind reunirea si prezentarea tuturor ramurilor industriale, pentru ca participantii sa poata beneficia de sinergia existenta intre aceste ramuri.

Pana la sfarsitul lunii aprilie 250 de expozanti din 12 tari deja si-au rezervat standurile din pavilion, ca sa poata sa prezinte, celor interesati, in cadrul ZILELOR INDUSTRIEI, produsele, serviciile, modernizarile si noutatile din domeniu. Printre altele, la expozitie vor putea fi vizionate ofertele ABB, Balluff, Beck&Politzer, ContiTech Rubber Industrial, Endrich, Eplan, Fanuc, Kuka, Finder, hoffmann, Klüber, Kropf Prozesstechnik, Stäubli Systems, Total Lubricants, Universal Robots, Wedco si Werth.
Lista expozantilor, completata la zi: http://iparnapjai.hu/en/exhibitors-list

Cei interesati vor fi asteptati si de prezentari colective, numerosi expozanti vor fi prezenti la standurile Camerei de Comert Germano-Ungare, a Asociatiei Ungare a institutelor de testare a materialelor, a Asociatiei Nationale a Intreprinzatorilor Particulari din Industria Electrica si a Camerelor Judetene de Comert si Industrie din Pest si Érd.

Oferta programelor:

Pe langa larga paleta a expozantilor, cei interesati sunt asteptati la programele si conferintele profesionale, de un inalt nivel, ca de exemplu:
- seria de prezentari si workshop al centrului de proiecte Fraunhofer – SZTAKI, realizata pe tematica INDUSTRIE 4.0, unde, printre alte informatii, reprezentantul Fraunhofer IPT va prezenta perspectivele din Aachen, referitoare la Industrie 4.0,
- sau Forumul furnizorilor organizat de Asociatia Nationala Ungara a Producatorilor de Piese Auto, la care specialistii din domeniu sau domniile conexe, isi pot cauta, respectiv gasi noii parteneri de afaceri.
- conferinta de protectia muncii , cu titlul „Protectie individuala - sarcina comuna"
- Camera Inginerilor din Budapesta si judetul Pest vor tine un curs de perfectionare in domeniul electrotehnicii si a instalatiilor electrice in constructii, privind echipamentele de distributie si proiectarea retelelor
- Concursul studentilor Techtogether , al carui scop este conectarea cu studentii din domeniul tehnic si care va prezenta cele mai noi sperante din domeniul industriei mecanice, oferind posibilitatea prezentarii inovatiilor si planurilor acestora

Numeroase firme de renume mondial, respectiv firme autohtone si internationale, din randul societatilor mici si mijlocii, se pregatesc sa prezinte participantilor interesati de la la ZIELE INDUSTRIEI, din mai 2016,produsele, serviciile, dezvoltarile si noutatile realizate.

Deci toate conditiile sunt date ca si in 2016, atat expozantii, cat si participantii sa ia parte la un eveniment de succes.

Inregistrati-va online pentru intrare gratuita: http://iparnapjai.hu/en/registration

Informatii suplimentare si program detaliat: http://iparnapjai.hu/en

Setari Cookie-uri