Tranzactia este conditionata de aprobarea Consiliului Concurentei. ABRIS a achizitionat pachetul majoritar de la Global Finance si BERD pentru a continua consolidarea si extinderea grupului de reciclare, se arata intr-un comunicat al fondului de investitii.

“Noua achizitie face parte din strategia noastra de a continua politica de achizitii in Romania si de a contribui la dezvoltarea economiei locale”, a declarat Cezar Scarlat (foto), Partener in cadrul ABRIS si director general ABRIS Romania.

Clement Hung, fondatorul Green Group, va continua sa ocupe functia de CEO.

Citeste si:

Green Group este unul din cei mai mari jucatori ai industriei de reciclare din Sud-Estul Europei ce proceseaza deseuri de tip PET, electrice si electronice (WEEE). Grupul este totodata si cel mai mare operator al unei linii de procesare a deseului de sticla. Compania a raportat, in 2015, venituri consolidate de peste 90 milioane de Euro si se bazeaza pe investitii in infrastructura de colectare si reciclare deseuri din Romania, Serbia si Macedonia.

Ai o afacere si vrei sa primesti sfaturi de la specialistii in investitii si antreprenori cu experienta? Inscrie-te la M&A Outlook si vei avea sansa sa participi la un speed dating cu o serie de experti in tranzactii si investitii, printre care fondatorul Regina Maria, Wargha Enayati, si Ioana Mihai, director in cadrul EY Romania.