FF Group Romania, subsidiara a grupului international FF Group Grecia, a reconstruit si renovat o cladire de 5.000 mp din centrul Bucurestiului, investitia in ”conceptul de retail si business” ridicandu-se la circa 10 milioane de euro.

Constructia este situata pe strada Ion Campineanu, in apropiere de Piata Universitatii si are statut de monument istoric. Investitia de 10 milioane de euro include si achizitia proprietatii.

Ridicata initial la inceputul anilor 1900, constructia pastreaza in prezent elemente caracteristice perioadei respective, elemente de autenticitate si detaliile originale de arhitectura ale fatadelor. Proiectul are o functionalitate multipla prin prezenta celui mai mare magazin collective deschis deja pe 3 niveluri, cat si prin cele 4 etaje destinate birourilor si noua locatie Biutiful care se va deschide anul acesta la ultimul etaj.

Compania FF Group Romania, parte a FF Group - Grecia, este unul dintre cei mai importanti distribuitori si retaileri nationali de articole de sport si fashion. Compania detine la nivel national o retea de magazine de tip monobrand (Nike, Calvin Klein Jeans, Folli Follie) si magazine multibrand (collective, _kix).

FF Group Romania detine in portofoliu branduri precum Nike, Converse, Folli Follie, Juicy Couture, Scotch&Soda, Franklin&Marshall, Calvin Klein Jeans, UGG Australia, Polo Ralph Lauren, Boss Orange, Armani Jeans, Pepe Jeans London.

La nivelul lui 2015 FF Group Romania a avut o cifra de afaceri de peste 33 mil. euro si un profit de 2,2 mil. euro, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri