Brandul romanesc de imbracaminte pentru femei Mathilde deschide sambata cel de-al optulea magazin al retelei in City Park Mall Constanta, in urma unei investitii de aproximativ 90.000 euro.

In prezent, brandul numara 8 magazine in tara (Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Deva, Iasi, Baia Mare, Timisoara) si este disponibil si prin intermediul retelei partenerilor (Bacau, Resita, Constanta, Piatra-Neamt, Timisoara, Tulcea, Ramnicu-Valcea, Barlad, Braila, Calarasi, Campulung Moldovenesc, Galati, Radauti, Tecuci, Zalau).

Mathilde

Mathilde comercializeaza creatii vestimentare casual si se adreseaza segmentului feminin. Fondat in anul 2004, brandul isi continua astfel politica de dezvoltare nationala, prin proiectele pe care le are deja in derulare, dar si prin cele aflate in negocieri avansate, fiind estimate vanzari de 2 milioane euro pana la sfarsitul anului 2017.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri