“Piata romaneasca este una dintre cele mai importante destinatii de retail pentru noi. Potentialul sau, alaturi de nivelul de dezvoltare si de modernizare din ultimii ani, este impresionant si promitator. ParkLake este o locatie ideala pentru primul nostru magazin din aceasta tara”, a spus Alexandros Doukas, CEO Teren Management Europe.

Lansarea Forever 21 in Romania este parte din expansiunea extensiva a Teren Management Europe, francizat exclusiv al brand-ului “Forever 21” in 9 tari din Europa. Pana la sfarsitul anului 2016, compania planuieste sa deschida magazine in 5 tari: Republica Ceha, Polonia, Portugalia, Romania si Slovacia.

Fondat in Los Angeles in 1984, Forever 21 este unul dintre cei mai mari retaileri de specialitate din Statele Unite, cu magazine ce ofera optiuni de tip fast-fashion, cu scopul de a aduce cele mai recente tendinte de pe catwalk pentru femei si barbati de toate varstele. Fondat in 1984, Forever 21 opereaza peste 750 de magazine, in 47 de tari, din Statele Unite, Canada, China, Franta, Germania, Hong Kong, India, Israel, Japonia, Republica Coreea, America Latina, Mexic, Filipine si Marea Britanie.

Teren Management Europe este francizatul exclusiv al brand-ului “Forever 21” si detine responsabilitatea integrala pentru expansiunea brand-ului in: Bulgaria, Republica Ceha, Grecia, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia si Elvetia.