Lantul american de moda Forever 21, concurent pentru H&M si brandurile grupului Inditex (Zara, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear etc.), va deschide in acest an primul magazin din Romania in mall-ul ParkLake Plaza din cartierul bucurestean Titan.

ParkLake, proiect dezvoltat de Sonae Sierra in parteneriat cu Caelum Development a semnat contractul de inchiriere pentru primul magazin Forever 21 din Romania, cu o suprafata de desfacere de 1.600 mp.

Forever 21 este unul dintre cei mai mari retaileri de moda din lume. Retailerul, cu sediul in Los Angeles, opereaza peste 700 de magazine la nivel mondial.

„Credem cu putere ca Romania are un potential mare, ca tara. Ne bucura ca putem anunta deschiderea primului nostru magazin in Bucuresti, in cadrul proiectului ParkLake”, a declarat Alexandros Doukas, CEO al companiei Forever 21 in regim de franciza.

Amplasat in Sectorul 3 din Bucuresti, la confluenta dintre cartierele Dristor si Titan, ParkLake reprezinta o investitie de 180 milioane euro, proiect care urmeaza sa se deschida in toamna anului 2016, conform informatiilor wall-street.ro.

Potrivit dezvoltatorilor proiectului, lucrarile de constructie sunt in grafic, partea de structura, mecanica si inginerie precum si lucrarile de termoizolare a cladirii aflandu-se in faza avansata, fiind demarate deja lucrarile la partea de finisaje. ParkLake va deservi un vad comercial total de 1,5 milioane de locuitori.

ParkLake Plaza este cel mai mare proiect comercial care va fi livrat pe piata locala in acest an, pe lista fiind programate si alte inaugurari importante asa cum este cazul proiectului Shopping City Timisoara (NEPI), Veranda Mall (proiectul familiei Pogonaru), Shopping City Piatra Neamt (NEPI) sau Shopping City Satu Mare (NEPI).

Principalii concurenti ai Sonae Sierra si Caelum Development pe piata din Romania sunt Baneasa Developments (proprietarul Baneasa Shopping City), AFI Europe (proprietarul AFI Palace Cotroceni si AFI Palace Ploiesti), NEPI (Mega Mall Pantelimon si Promenada Mall), precum si Anchor Group (Bucuresti Mall si Plaza Mall).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri