Kiddo Play Academy va deschide al doilea loc de joaca pentru copii din Bucuresti, in suprafata de 1.200 de metri patrati, pe 1 iunie. Managing directorul companiei care a dezvoltat mall-ul in care va fi inaugurat locul de joaca spunea, intr-un interviu acordat wall-street.ro in ianuarie 2018, ca centrul comercial a inregistrat un numar de zece milioane de vizitatori in 2017 si ca se asteapta ca rezultatele din acest an sa fie mai bune. Reprezentantii Colliers International Romania, compania de consultanta imobiliara care a consiliat negocierile de inchiriere pentru noul loc de joaca spun ca, in ultima perioada, centrele comerciale aloca o suprafata din ce in ce mai mare zone de divertisment si ca doar un cinematograf si un loc de joaca mic nu mai sunt suficiente pentru cerintele clientilor.

Kiddo Play Academy, compania detinuta de Cristina Alexandru-Sucu si Vlad Alexandru, specializata in divertismentul pentru copii, va deschide pe 1 Iunie cel de-al doilea loc de joaca din Bucuresti, pe o suprafata de aproximativ 1.200 de metri patrati, in centrul comercial ParkLake. Negocierile de inchiriere au fost consiliate de catre compania de consultanta imobiliara Colliers International Romania.

Kiddo Play Academy, ParkLake, mall, loc de joaca mall, Colliers International Romania, Venera Munjev

„In ultima perioada, centrele comerciale, indiferent de marimea sau de pozitionarea acestora, aloca o suprafata din ce in ce mai mare zonei de entertainment. Pe alocuri, sunt investite sume importante pentru reamenajarea acestora. Doar un cinematograf si un mic loc de joaca, intr-un proiect care se doreste dominant, nu mai satisfac cerintele clientilor. Centrul comercial ParkLake este vizitat de un numar foarte mare de familii, iar apropierea fata de parc creeaza un mix interesant de activitati atat in interior, cat si in exterior. Prin includerea Kiddo Play Academy in mixul de chiriasi, ParkLake Shopping Center urmeaza directia dezvoltarii mall-urilor, devenind o destinatie pentru petrecerea timpului liber spune Venera Munjev, Senior Associate Retail Agency in cadrul Colliers International Romania.

Anuntul inaugurarii celui de-al doilea loc de joaca Kiddo Play Academy, dupa cel din mall-ul Baneasa Shopping City (inaugurat in 2014, tot pe o suprafata de 1.200 de metri patrati), vine in conditiile in care Ingo Nissen, managing directorul Sonae Sierra, compania care a dezvoltat mall-ul ParkLake spunea, intr-un interviu acordat wall-street.ro in luna ianuarie 2018, ca rezultatele inregistrate in 2017 de catre ParkLake Plaza pot fi considerate multumitoare, insa preciza ca ”in ziua in care voi fi satisfacut, ar trebui sa fiu concediat”.

Kiddo Play Academy, ParkLake, mall, loc de joaca mall, Colliers International Romania, Ingo Nissen

”Anul trecut am avut un numar de peste zece milioane de vizitatori in ParkLake, a doua jumatate a anului a fost mult mai buna decat prima, a fost chiar satisfacatoare. A doua jumatate ma face sa fiu increzator ca in acest an vom avea, probabil, o crestere cu doua cifre. Nu pot dezvalui rezultatele retailerilor, dar pot sa va spun ca in ziua in care voi fi satisfacut, ar trebui sa fiu concediat. In cazul rezultatelor retailerilor, e la fel ca in cazul numarului de vizitatori: in a doua jumatate a anului trecut nu a fost nimic de care sa ma plang, in prima jumatate ar fi putut sa fie mai bine. Suntem pe calea cea buna. In 2018, daca nu avem o criza majora, ma astept sa fie mai bine. Centrele comerciale, in primele trei ani, au crestere a a traficului si a vanzarilor. Ceva amuzant: am citit un interviu cu David Hay de la AFI, la un an de la deschiderea AFI Cotroceni si spunea ”«Ar fi putut sa fie mai bine», adica exact ce spun eu acum. Sunt increzator ca mergem in directia cea buna, primii doi ani ai unui mall reprezinta timpul de care ai nevoie pentru a-ti gasi si a-ti stabiliza pozitionarea pe piata”, spunea Ingo Nissen in interviul mentionat.

Ce capacitate si ce atractii va avea al doilea loc de joaca Kiddo Play Academy?

Noul loc de joaca Kiddo Play Academy mall-ul ParkLake Mall va fi inaugurat in data de 1 Iunie la etajul 1, avand natura ca tematica. Aceasta reia o parte dintre atractiile din Baneasa, dar va aduce multe elemente noi. Se vor regasi, in forma adaptata, climbing mania (zona de catarare), adventure softplay (structura cu obstacole imbracata in burete) care va incorpora si un donut-slide (tobogan cu saltele) sau lasermaze (labirintul de lasere). Una dintre atractiile noi va fi zona de minibowling, special conceputa pentru copii. Locul de joaca va include si un restaurant cu un meniu bazat pe preparate sanatoase si o zona de bar, ca element de relaxare pentru parinti. Cu o capacitate de 300 de copii in acelasi timp, spatiul se preteaza pentru organizari de petreceri aniversare, serbari scolare sau evenimente corporate, cu zone special amenajate pentru acestea.

„Am ales ParkLake pentru prima extindere, in primul rand pentru ca suprafata generoasa a spatiului ne permite sa pastram formatul din Baneasa si atractiile de baza, pe langa elementele de noutate. In plus, prin apropierea fata de parc, le oferim copiilor un loc in care sa isi continue joaca in interior, cu usurinta”, spune Cristina Alexandru-Sucu.

Kiddo Play Academy, ParkLake, mall, loc de joaca mall, Colliers International Romania, Cristina Alexandru-Sucu

Reprezentantii Colliers International Romania spun ca, pe masura ce piata de retail se maturizeaza, iar extinderea nu mai este principalul obiectiv, se asteapta ca mall-urile si chiriasii sa urmareasca renovari pentru a imbunatati experienta clientului prin incorporarea mai multor elemente tehnologice si nu numai.

„Noile proiecte de entertainment includ atat spatii in interior, cat si in exterior. Mai mult, majoritatea cinematografelor incep sa ofere continut alternativ (teatru, expozitii, concerte etc.), pe langa filmele clasice. Spatiile de joaca sunt din ce in ce mai mari si mai diversificate, iar oferta se completeaza cu sali de jocuri electronice, curse de masini, pereti de escalada, escape rooms sau laser rooms. A devenit, de asemenea, o prioritate calitatea acestor spatii dedicate timpului liber. Ne dorim cu totii concepte si echipamente noi, pe care nu le-am mai intalnit pana acum”, explica Venera Munjev, Senior Associate Retail Agency in cadrul Colliers International Romania.

Sursa foto: www.kiddo.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri